Podden ”På djupet med systrarna hsp”

Spännande livshistorier!

I samband med min kära syster Josefine Henriksson, diplomerad högkänslighetsterapeut och mindfulnessinstruktör har jag under sommaren 2020, skapat podden ”På djupet med systrarna hsp”!

En intervjupodd där vi intervjuar intressanta personer om deras liv med fokus på upplevelser, känslor och tankar. En intervju på djupet – helt enkelt!

I de första 3 avsnitten pratar berättar jag och Josefine även om våra egna liv. Om högkänslighet, ångest, känslan av att vara annorlunda, fysisk känslighet, trauman, utmattning, hjärntrötthet, vägskäl i livet och mycket mer.

Podden kan hittas där man hittar andra poddar, såsom Spotify, Podcaster, Acast, Soundcloud samt många fler ställen! De första fem avsnitten kan man även lyssna på här nedan!

Hoppas du gillar den! Gör du det får de gärna ge ett betyg eller skriva en liten kommentar på plattformen där du lyssnar på podden!

Skulle du vilja att vi gör reklam för ditt företag, litet som stort, kostar det 500 kr per avsnitt. Ta bara kontakt med oss i så fall, så kommer vi överens om innehållet!

Sagt om podden:

“Jag älskar er podd! Helt klart min favoritpodd i ämnet och överlag! Ni är så kompetenta och otroligt fina som delar med er på det sätt ni gör, det ger såå mycket!”

“Nu har jag lyssnat på det första avsnittet och jag tycker så mycket om det! Det är så mycket igenkänning för mig, så tack!! Jag kommer definitivt att fortsätta lyssna!

“Heja er! Lyssnade på podden och den var så lättsam att lyssna på och så otroligt mycket igenkänningsfaktor för mig! Tack för att jag fick bekräftat att jag inte är så “fel”, det gör att jag kan somna gott ikväll. Keep up the good work!”