Samtalstöd och Massage

Samtalsstöd (stresshantering) 60 min, öga mot öga

Ett coachande samtal där vi tillsammans hittar strategier för att minska din känsla av stress. Samtalet erbjuder både konkreta råd, teoretisk kunskap samt praktiska övningar i avslappning och medveten närvaro.

Utgår från KBT-strategier, dvs. att fokus ligger på nutid och framåt, med tanke, känsla och handling som hörnstenar.
Fungerar alltså mer som ett coachande samtal än som terapi. Det är därför viktigt att du som kommer är motiverad nog för att vilja hitta nya, fungerande strategier för att må bättre och hitta en mer hållbar livsstil.

Pris 680 kr

Samtalsstöd (stresshant.) 60 min, över telefon eller Skype/Messenger

Bor du för långt bort för att kunna ses ”IRL”? Eller har du svårt att hitta en tid som passar dig när jag är på kontoret (de tider som ligger på Boka Direkt)?

Då kan ett samtal över telefon eller video vara ett alternativ för dig!

Kontakta mig genom att ringa eller skicka ett meddelande, så hittar vi en tid som passar oss båda! Viss kvälls eller helgtid kan även vara möjlig här.

Pris 680 kr

Avslappningsmassage 45 min

En mjukare form av massage på rygg, nacke, axlar och ansikte. Perfekt för dig som t.ex. lider av stressproblematik, smärtproblem eller bara vill ha en underbart härlig massage!

Effekter av massagen:
Höjd nivå av hormonet Oxytocin, kroppens eget lugn och ro-hormon, vilket i sin tur bidrar till;
* Sänkt puls och blodtryck
* Höjt immunförsvar
* Minskad stress
* Höjd smärttröskel
* Minskad muskelspänning
* Utrensning av slaggprodukter
* Bättre ämnesomsättning och näringsupptag

Pris 580kr

Praktiska övningar i avslappning

Har du svårt att få kroppen att slappna av eller huvudet att sluta snurra av tankar? Har du svårt att somna på kvällen eller somna om när du vaknar på natten?
Då kan det vara en bra idé att lära dig några avspännings-och avslappningstekniker som hjälper dig att slappna av, minska stressen och öka ditt välbefinnande.
Vi träffas en timme och utför ett flertal praktiska övningar, skräddarsydda för just dina behov!

Pris 680 kr

Samtalsstöd + avslappningsmassage 90 min

Passa på att slå två flugor i en smäll och boka samtalsstöd och massage samtidigt! Vi börjar med 60 min samtal och avslutar med 30 min avslappnande massage. Du går då hem med många nya insikter och en avslappnad kropp samt sparar pengar mot om du tagit det vid två separata tillfällen!

Välkommen in på Boka Direkt för att hitta en tid som passar dig!

Pris 850 kr