Podden ”På djupet med systrarna hsp”

Spännande livshistorier!

Tillsammans med min syster, Josefine Henriksson, diplomerad högkänslighetsterapeut och mindfulnessinstruktör har jag under 2020, skapat podden ”På djupet med systrarna hsp”!

En podcast där vi blandar personliga samtal mellan enbart oss två med intervjuer med intressanta personer om deras liv där fokus ligger på upplevelser, känslor och tankar.

Vi inriktar oss också lite extra på högkänslighet, stress och psykisk (o)hälsa och bjuder även på fakta, tips och råd utifrån våra olika kompetensområden.

I de första 3 avsnitten får ni lära känna oss två lite extra, då jag och Josefine berättar om våra egna liv. Om högkänslighet, ångest, känslan av att vara annorlunda, fysisk känslighet, trauman, utmattning, hjärntrötthet, vägskäl i livet och mycket mer.

En intervju på djupet – helt enkelt!

Podden kan hittas där man hittar andra poddar, såsom Spotify, Podcaster,  Soundcloud samt många fler ställen! De första fem avsnitten kan man även lyssna på här nedan samt de 10 senaste på förstasidan här på min hemsida!

Hoppas du gillar den! Gör du det får de gärna ge ett betyg eller skriva en liten kommentar på plattformen där du lyssnar på podden!

Sagt om podden:

“Jag älskar er podd! Helt klart min favoritpodd i ämnet och överlag! Ni är så kompetenta och otroligt fina som delar med er på det sätt ni gör, det ger såå mycket!”

“Nu har jag lyssnat på det första avsnittet och jag tycker så mycket om det! Det är så mycket igenkänning för mig, så tack!! Jag kommer definitivt att fortsätta lyssna!

“Heja er! Lyssnade på podden och den var så lättsam att lyssna på och så otroligt mycket igenkänningsfaktor för mig! Tack för att jag fick bekräftat att jag inte är så “fel”, det gör att jag kan somna gott ikväll. Keep up the good work!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *