Samarbeten

Samarbete med ”Tankar om högkänslighet”

Företaget ”Tankar om högkänslighet” drivs av Josefine Henriksson, diplomerad samtalsterapeut med inriktning högkänslighet samt mindfulnessinstruktör.

Tillsammans har vi skapat konceptet ”Stresshantering för högkänsliga”!

Där erbjuder vi kurser, retreats, föreläsningar, mindfulness i naturen samt har även  podcasten ”På djupet med systrarna hsp”!

Du kan läsa mer om detta under andra flikar på min hemsida samt på Josefines hemsida http://www.tankaromhogkanslighet.se

Samarbete med ”Skolkompaniet”

I samarbete med Urban Hansson på Skolkompaniet/Micajo, erbjuds ett stort urval av utbildningar i stresshantering och ledarskap. Urban är en efterfrågad och ytterst kompetent utbildare och föreläsare. Med 40 års erfarenhet av ledarskap och med en blandning av lättsamhet och tydlighet, är det inte konstigt att skolor, kommuner och företag i (främst) hela södra Sverige anlitar honom som handledare, konsult och föreläsare.

I nuläget samarbetar jag och Urban i ledarskapskursen ”Ledarskap över gränserna”, vilket vi nu gjort under två års tid med flera olika grupper och där feedbacken från deltagarna efter kursen visar att vi borde göra fler saker ihop.

Därför erbjuder vi även ett samarbete oss emellan i andra olika kontexter. Gå in på http://skolkompaniet.se/ för att läsa mer under fliken ”Arbetsmiljö och Stress”!

Samarbete med ”Vinnalt Event”

Jag har haft turen att hitta fantastiska människor att samarbeta med! Några av är personerna på Vinnalt event utanför Simlångsdalen i Halmstad kommun. En härlig plats i skog och vildmark som erbjuder en mängd olika saker! Glamping, fiske, stuguthyrning, Robinsontävlingar, uthyrning av grillkåtor är några av sakerna som finns! Gå in och läs för att upptäcka ännu mer (klicka på länken ovan)!

Där erbjuds nu också guidade skogsbad (http://www.skogsbad.eu) med Maria Schill från Hälsopromotion (coaching & friskvård).

Det erbjuds också teamdagar, där upplägget kan se olika ut beroende på önskemål. Heldagar, halvdagar eller enstaka timmar. Sker i form av roliga grupptävlingar/samarbetsövningar och/eller stresshantering/medveten närvaro där fika och fantastisk lunch ingår.

Ex. Halmstads Skolområde Söders upplägg  (juni 2020, 22 personer)

  • Kl. 9.00 Samling och gemensam frukost
  • Kl. 9.30 – 12.00 Samarbetsövningar/tävlingar i lag
  • Kl 12.00-13.00 Lunch (grillbuffé från Pensionat Lundåkra, i stora grillkåtan)
  • Kl. 13.00 – 14.30 Workshop Stresshantering/Återhämtningens betydelse
  • 14.30 -14.50 Fika
  • 14.50-15.50 Praktiska övningar i medveten närvaro (mindfulness)
  • 15.50 – 16.00 Avslutning

I samarbete mellan bröderna Michael och Joachim Persson från Vinnalt event och Hållbar hälsa stresshantering, erbjuds också dagsutbildningar i enbart stresshantering i den vackra skogsmiljön utanför Simlångsdalen nu.

Nu erbjuder vi även ”Grön Rehab” (djur-och naturunderstödd rehabilitering) för hemmasittande elever i högstadieåldern, ett rehabiliteringsprogram vi kallar ”Växa i Vinnalt”, som utgår från SLU´s Alnarpsmetoden.

Hör av er vid intresse, så berättar vi mer!