Boka Direkt

Klicka på länken nedan för att komma direkt till bokningssidan på ”Boka direkt”!

Hållbar Hälsa Stresshantering , Harplinge – Bokadirekt

Samtalsstöd (stresshantering) 60 min

Ett handledande samtal där vi tillsammans hittar strategier för att minska din känsla av stress. Samtalet erbjuder både konkreta råd, teoretisk kunskap och inspiration baserat på egna erfarenheter av utmattning och allt vad det innebär.

Utgår från KBT-strategier, dvs. att fokus ligger på nutid och framåt, med tanke, känsla och handling som hörnstenar.
Fungerar alltså mer som ett coachande samtal än som terapi. Det är därför viktigt att du som kommer är motiverad nog för att vilja hitta nya, fungerande strategier för att må bättre och hitta en mer hållbar livsstil.

Pris 850 kr

Ett kartläggande och handledande samtal där vi tillsammans hittar strategier för att minska din känsla av stress. Samtalet erbjuder både konkreta råd, teoretisk kunskap och inspiration baserat på egna erfarenheter av utmattning och allt vad det innebär. Men kanske också viktigast av allt, ett icke-dömande lyssnande öra i en lugn och avslappnande miljö.
 
Pris 850 kr
 
Att vara bland sociala, trygga djur, kan vara otroligt lugnande och glädjande. Att kravlöst få sitta i stallet och ha ditt terapisamtal, samtidigt som du får klappa, gosa, skratta och bara få vara tillsammans med djur fyller kroppen med lugn- och ro hormonet oxytocin, kroppens egen stressmedicin. En mycket bra terapifom för dig som är stressad, utmattad eller bara vill främja en god hälsa. Du väljer själv vilka djur du vill gosa med! I nuläget har vi hästar, getter, kaniner, höns och katter. Gården ligger på en slätt utanför Harplinge med milsvida vacker utsikt åt alla håll. 
 
Pris 850 kr
 

Avslappningsmassage 60 min

En mjukare form av massage på rygg, nacke och axlar. Perfekt för dig som t.ex. lider av stressproblematik, smärtproblem eller bara vill ha en underbart härlig massage!

Effekter av massagen:
Höjd nivå av hormonet Oxytocin, kroppens eget lugn och ro-hormon, vilket i sin tur bidrar till;
* Sänkt puls och blodtryck
* Höjt immunförsvar
* Minskad stress
* Höjd smärttröskel
* Minskad muskelspänning
* Utrensning av slaggprodukter
* Bättre ämnesomsättning och näringsupptag

Du kan välja om du vill ligga på en massage bänk eller om du vill sitta framåtlutad mot en s.k. energimassagestol. Du kan även välja om du vill ha eller inte vill ha tröja på dig under massagen. Du gör det som känns bäst för dig!

Pris 620

Samtalsstöd + avslappningsmassage 90 min

Passa på att slå två flugor i en smäll och boka samtalsstöd och massage samtidigt! Vi börjar med 60 min samtal och avslutar med 30 min avslappnande massage. Du går då hem med många nya insikter och en avslappnad kropp samt sparar pengar mot om du tagit det vid två separata tillfällen!

Pris 950 kr

I detta samtal, riktat till par eller enskild person, pratar vi igenom förhoppningar, rädslor och nuläge inför förlossningen. Vi går igenom ”föda utan rädslas” råd och effektiva verktyg. En trygg och lugnande stund inför er stora upplevelse!  ❤

 

Pris 1200 kr

Välkommen!